Aguero opisao kao je došlo do nesreće

Progovorio nakon udesa

Aguero opisao kao je došlo do nesreće

Argentinski fudbaler Sergio Aguero teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u Amsterdamu.

Član Manchester Cityja je u Holandiji boravio zbog koncerta omiljenog pjevača Malume, s kojim je inače veliki prijatelj, a nakon svirke krenuo je taksijem na aerodrom kako bi se vratio u Manchester.

Automobil u kojem se vozio se, međutim, zabio u stub pri čemu je Aguero zadobio frakturu dva rebra. Velika je vjerovatnoća da bi bio i teže povrijeđen da nije bio vezan pojasom. 

"Vozač taksija nije vidio zavoj i proklizao je. Slomio sam rebra i trenutno se odmaram. Jako me boli, ali trebao bih uskoro biti otpušten iz bolnice. Neću igrati sigurno neko vrijeme", kazao je Aguero za jednu argentinsku radio stanicu. 

Prema informacijama iz Engleske, Aguero će za zelenih terena odsustvovati oko dva mjeseca. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi