Aguero zna prvog "velikog" četvrtfinalistu Lige prvaka

Napadač Manchester Cityja bez dileme

Aguero zna prvog "velikog" četvrtfinalistu Lige prvaka

Govoreći s novinarima nakon što je njegov Manchester City srušio Arsenal u nedjeljnoj finalnoj utakmici Liga kupa, argentinski napadač Sergio Aguero pričao je i o uzvratnoj utakmici između PSG-a i Real Madrida.

Na Santiago Bernabeuu je Real slavio 3:1, a u uzvratu domaćin najvjerovatnije neće moći računati na Neymara.

"Vjerujem da će Real Madrid proći, oni su u boljoj poziciji", izjavio je Aguero novinarima u nedjelju.

"Već imaju dva gola prednoti iz prvog duela, a ekipa su koja uvijek ide naprijed, prijeti, uvijek mogu zabiti gol. Ako postignu jedan, igra je gotova. Real Madrid ima toliko iskustva u Ligi prvaka, pa očekujem da prođu dalje bez puno buke".
 
Interesantno, Aguero je tako govorio samo nekoliko sati prije nego što je Neymar povrijedio gležanj u derbiju s Marseillom. Tada je otkriveno da će propustiti utakmicu zbog loma metatarzalne kosti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi