Mladi veznjak Reala ne želi više čekati priliku, zatražio transfer u Liverpool

Dani Ceballos tražio od Pereza da ga pusti na Anfield

Mladi veznjak Reala ne želi više čekati priliku, zatražio transfer u Liverpool

Već nekoliko mjeseci evropski mediji pišu da bi talentovani fudbaler Real Madrida Dani Ceballos mogao preći u Liverpool, a sada su se pojavile informacija da je on i sam zatražio ovakav transfer od rukovodstva Kraljeva.

Naime, 21-godišnji Ceballos nije od Zinedinea Zidanea dobio puno prilika da pokaže svoj talenat, pa je odlučan da napusti Santiago Bernabeu.

Prema pisanjima Marce, on je svoj plan da pređe u Liverpool predstavio i prvom čovjeku Reala Florentinu Perezu, od kojeg je zatražio da odobri njegov transfer u ekipu Jurgena Kloppa.

Naime, Ceballos je ove sezone prikupio svega 18 nastupa za Real u svom takmičenjima, te je, navodno, izuzetno frustriran svojim statusom na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Špekuliše se da će tokom ljeta nekoliko ekipa pokušati angažovati ovog mladog igrača, ali čini se da on ima veliku želju da se pridruži Liverpoolu, što bi za klub sa Anfielda predstavljalo veliku prednost prilikom realizacije njegovog potencijalnog transfera.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi