Svi su zaboravili na Ivanu Knoll i sada lude za prelijepom Argentinkom

Djevojka Lautara Martineza

Svi su zaboravili na Ivanu Knoll i sada lude za prelijepom Argentinkom

Esmer Oštraković

Večeras prvu polufinalnu utakmicu na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu igraju Argentina i Hrvatska, te ćemo saznati prvog finalistu.

Svi veće šanse daju Argentini, ali obzirom da je Hrvatska eliminisala Brazil, nikako ih ne treba otpisati.

Osim derbija koji se očekuje na terenu, očekuje se i veliki "okršaj" na tribinama, gdje će biti mnogo navijača i jedne i druge reprezentacije.

Navodno će na stadionu u Dohi biti oko 30 hiljada navijača iz Argentine i "samo" šest hiljada navijača Hrvatske.

Među argentinskim navijačima biti će i djevojka Lautara Martineza, prelijepa Agustina Gandolfo, koja je do sada pratila sve utakmice svoga momka.

Njih dvoje su zajedno još od 2018. godine, te su neradvojni. Lautaro je djevojku upoznao preko Wande Nare u vremenu dok je ona bila u vezi sa Icardijem.

Augustina je veliki zaljubljenik u fitnes i mnogo voli pokazivati svoje tijelo na društvenim mrežama, te se očekuje "bitka" između nje i Ivane Knoll na tribinama.

Ivana Knoll je poznata kao najljepša navijačica na Svjetskom prvenstvu, te je stekla veliku popularnost na ovom Mundijalu.

Fanovi iz Argentine pitaju se da li Agustina može srušiti Ivanu Knoll sa mjesta najljepše i najzgodnije navijačice na Svjetskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Bilo kako bilo, jedna od njih dvije će večeras tužna napustiti stadion, te će čekirati let nazad kući, ostaje samo da vidimo ko će to biti.

Top Komentari

koraj
Flanfulja iz Capljine je popularna samo kod Causa i Ostrakovica!!!
4 0
Galacticosi
Dosta budalastinje koga briga za to, hoćemo da sport gledamo čitamo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi