10

Komentari (10)

Shik
Ma shvatite nedonose se odluke preko noci.Ma mnogi mi volimo Bosnu i H.Al odosmo u Švedsku ziviti i raditi. Treba samo malo ozbiljnije sa momkom i roditeljima porazgovarati.Jer ni Svedani ga nebi sad toliko jurili da BiH nije pokazala interes.Samo ako odabere Svedsku sigurno se nece naigrati.Pogotovu dok je ovaj selektor.A za BiH nebi se pokajao. Sretno Anele sa Dzekom Pjanicem i ostalim rame uz rame da istoriju pisete.
red devil mo
Jedan je Sergej Barbarez ☝️
Mowzilla
Tahirović, Avdić, Tanković...
moferra
Da su oni sami htjeli igrat za BiH onda bi igrali. Ne treba nikog moliti.
Milos1312
A jesu ljudi navalili na nakog Ahmedhodzica, Besim Serbecic za njeg Ramos.
moferra
Ne treba nikog moliti. Ako Voli Bosnu onda nek bira Bosnu. A ako je u srcu svedjanin onda nek njih izabere. Cuj smetaju mu pozivi i pravda se svedskim medijima haha.. pa izaberi vec jednom..
Benjamingst
100% Svedska... ipak interes je u pitanju a Svedska igra EP 2021 a imaju I tim za SP 2022.... Daj boze da zaigra za nas!!!!
zvjezdan10
Druze nemaš šta kontat tu puno , gdje te srce vuče igraj i to je to. Mali nema 5 nastupa za prvi tim Malmoa a ovi naši mu garantuju minutazu kao,koketira sa švedima na taj način.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.