Ahmedhodžićev plan proslave titule je možda i najhladnokrvniji koji ćete čuti

Malmo već večeras postaje prvak?

Ahmedhodžićev plan proslave titule je možda i najhladnokrvniji koji ćete čuti

Edmir Škorić

Malmo ima priliku već danas da osigura novu titulu.

Tim bh. reprezentativca Anela Ahmedhodžića će u 27. kolu ugostiti Sirius i može da postane prvak ukoliko pobijedi. Bila bi to druga uzastopna titula, četvrta u zadnjih pet godina, ali nažalost - slavila bi se pred praznim tribinama. Igrači su spremni da "slave", no neće biti onog standardnog slavlja na stadionu i po ulicama...

"Mučno mi je to reći, ali navikli smo se. Gotovo da bi bilo čudno sada da ima publika, ali jasno je da ćemo se ponašati kao da je sve normalno", rekao je desni bek ovog tima Eric Larsson.

U uobičajenim slučajevima, Malmo titulu slavi zajedno s navijačima na stadionu, a zatim kreće proslava u centru grada. S obzirom na koronavirus, to više nije moguće.

Neki od igrača Malma već su isplanirali na koji način će proslaviti titulu. Ahmedhožić je naprimjer rekao da će, ukoliko večeras bude prvak Švedske, nakon utakmice otići kući i igrati video igru FIFA 21 i na taj način "slaviti" naslov prvaka. 

Nadaju se u Malmu da će naredne sezone osvojtii još jednu titulu i da će ona biti proslavljena na pravi način, pred punim tribinama i u centru grada sa stotinama hiljada navijača.

Malmo je inače veliki favorit protiv Siirusa, a kvote za ovaj meč koji se igra danas možete naći na sajtu MOZZART kladionice!

Top Komentari

Tas14
Popustite momka, nema veze s vezom članak
3 0
Besik
Prije nego sto napišete neku informaciju, provjerite da li je tačna. Druga uzastopna ne može biti, zato sto je Djurgården zadnji prvak.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti