Sapunica se nastavlja: Ahmedhodžićev otac ponovo prozvao sina i njegovog agenta na Facebooku

Mirsad ne odustaje

Sapunica se nastavlja: Ahmedhodžićev otac ponovo prozvao sina i njegovog agenta na Facebooku

Endin Čaušević

Javnost u Švedskoj je iznenađena ponašanjem oca bh. reprezentativca Anela Ahmedhodžića koji na društvenim mrežama proziva Marcusa Rosenberga koji je inače agent našeg novog reprezentativca.

Anelov otac Mirsad se našao u centru pažnje zbog objava na Facebooku i tražio je javno od Rosenberga da više ne predstavlja bh. igrača jer radi na njegovu štetu. Zbog toga se jučer oglasio i Anel koji je poručio da je razočaran s onim što piše njegov otac na društvenim mrežama.

"Razočaran sam što je otac napisao takve stvari na društvenim mrežama. Ne podržavam da se neko naziva idiotom. Moj otac često zna preći granice, tako je uvijek bilo", rekao je za Expressen Ahmedhodžić i nastavio je:

"Volim ga, ali ne podržava me na pravi način, posebno ne kada stvari idu tako dobro za mene. Ipak, fokusiran sam na fudbal i ništa me drugo ne zanima. Pokušavam biti ponizan i sve raditi na pozitivan ančin. Pokušavam biti što zreliji, ali kao što vidite, moj otac to ne radi. Piše brojne stvari na Facebooku i nije mu prvi put. Isto je radio kada sam igrao za Nottingham Forest, pisao je po forumima i to je negativno djelovalo na mene. Uvijek su me kritikovali zbog toga".

Međutim, saga oko svega nastavila se i danas jer se Mirsad Ahmedhodžić ponovo odlučio oglasiti na Facebooku. Ovaj put je on poručio da je razočaran i uvrijeđen zbog ponašanja svog sina.

"Jako sam razočaran i uvrijeđen od mog sina. Poslije njegove izjave da mu je taj Markus preći od familije. On je ko fol neka ličnost, došao je da diriguje mom sinu i pere mu mozak, odvraća ga od oca koji ga je podigao na ovaj svijet i dao svoje zdravlje za fudbal i njega. Svi u Švedskoj znaju koliko sam se borio i zalagao. Ne želim da se mom sinu desi kao kad je bio u N. Forrestu i tada je oca zvao da se brine o njemu i podržava ga kad mu nije bilo dobro", piše Mirsad i nastavlja.

"Taj Markus je došao prije mjesec dana da diriguje i ispire mozak djetetu i odvraća ga od oca. Gdje je on bio kada je Anelu trebala pomoć i protivio se da ide da igra za BiH. Sve imam crno na bijelo šta je pisao i pričao na telefon. Ništa se nije zalagao oko njegovog igranja za BiH. Sve sam to ja sredio, a čak je djetetu zabranio da se javlja svojim roditeljima. Nikome se ne smije javit i Markus kaže da on to odlučuje. Pokušava da se obogati na njemu kao njegov prošli agent. Imam sve snimke i vidjet ćete šta lopov radi. Ovo neće tek tako proći".

Nakon toga Mirsad se ponovo oglasio na Facebooku i ovaj put je Rosenbergu odlučio direktno da pošalje poruku.

"Želim od Markusa da ostavi moje dijete na miru jer ga niko ne treba. Neka se skloni od njega i moje porodice. Ne petljam se ni ja u tvoju porodicu i ne želim da kalja moje prezime".

Top Komentari

zvjezdan10
Halo debilu a da možda nazoveš sina ili još bolje odeš u posjetu pa da to raspravite, debilno doba internet facebook roditelja
19 2
Neutralan
Meho Besic? Ti li si?
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi