Ahmedhodžiću 90 minuta u derbiju

Remi Malmea

Ahmedhodžiću 90 minuta u derbiju

Midhat Šljivak

Novi reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić odigrao je svih 90 minuta za Malme u derbiju protiv Elfsborga.


Duel prvoplasirane i trećeplasirane ekipe Allsvenskana završio je bez pobjednika (1:1), a prvi pogodak viđen je u prvoj minuti. Christiansen je iskoristio veliku grešku golmana gostiju i doveo je Malme u vodsto o 1:0.

Ipak, Elfsborg je u nadoknadi prvog dijela došao do izjednačenja. Alm bježi odbrani Malmea i pogađa za 1:1. To se ispostavio i kao konačan rezultat meča.

Anel Ahmedhodžić je odradio jako dobrih 90 minuta, a Malme je i dalje prvi sa 39 bdova, dok je njihov današnji rival treći sa 32 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi