9

Komentari (9)

BogatiDijasporac
Kombinacija brzine, vlaznosti puta, okuke .... vjerovatno je u punoj brzini pri ulasku u okuku poceo kociti, i to je to. Rahmet mu dusi.
elvir_86
i nije mi ga zao !!! bolje sto je on pogino neg da je jos nedaj boze nekog drugog pokupio .
Sanska_Prangija
vence
Pitaj svoje rodjene da li bo njima, bilo zao tebe, bez obzira na koji nacin da si otisao s ovog svijeta. Naravno, sreca jeste da nije jos neko dr stradao, al tiga ke uvijek lad bilo ko izgubi zivot, a pogotovo kad je neko tako mlad
elvir_86
@vence drugar sve ja to razumijem sto pises , zao mi jest al.. sam pao sam se ubio .
Haj ti il ja da sjednemo u auto i vozit po ledu brzinom preko 100 Km /h po ovom vremenu !!??? Samo normalan i savjestan covjek-vozac nece vozit po ovakvim uslovima i brzinom !
elvir_86
@Sanska_Prangija i jesi prangija al velika !
Prazina
Žao mi jako čovjeka kao čovjeka i kao igrača. Ali bojim se da ne bi ovako iscrpno izvještavali da je poginuo neki igrač iz komšiluka?
RollingBlunt
Mislim da je u biti samo da su sve prepisali, pisali bi oni i o komusliku da mogu fino sve copy/paste, novinarstvo na nivou
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti