Ahmetović i Mihojević: Čast je biti među Zmajevima

Sretni zbog poziva u reprezentaciju

Ahmetović i Mihojević: Čast je biti među Zmajevima

Novoizabrani selektor "A" reprezentacije BiH Robert Prosinečki danas je objavio širi spisak reprezentativaca za prijateljske utakmice protiv SAD-a i Meksika.

Na spisku Prosinečkog su se našla i četvorica fudbalera iz FK Sarajevo, tačnije Almir Bekić, Mersudin Ahmetović, Elvis Sarić i Marko Mihojević, koji ne skrivaju sreću što su dobili poziv za turneju u SAD-u.

Svoje utiske za klupsku stranicu su prenijeli Mersudin Ahmetović i Marko Mihojević.

"Velika je čast naći se na popisu igrača A reprezentacije Bosne i Hercegovine i koristim priliku da se zahvalim selektoru na pozivu", rekao je Ahmetović, dok je Mihojević dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nakon nastupa za sve omladinske reprezentativne selekcije naše države, mogu reći da mi je zaista drago što sam dobio poziv i A reprezentacije Bosne i Hercegovine."

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za 21. januar 2018. u Trening centru Nogometnog/Fudbalskog Saveza BiH u Zenici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi