FK Sarajevo: U narednim danima definisanje stepena povrede Ahmetovića

Bordo tim se oglasio

FK Sarajevo: U narednim danima definisanje stepena povrede Ahmetovića

E. Oštraković

Fudbalski klub Sarajevo obavještava sve navijače i javnost da još uvijek nije definisan tačan stepen povrede prvotimca, Mersudina Ahmetovića, nakon utakmice 1/8 finala Kupa.

Na zvaničnoj stranici FK Sarajevo objavljeno je sljedeće:

U narednom periodu uz kompletiranu dijagnostiku bit će definisano i konačno stručno mišljenje medicinskog tima FK Sarajevo, te terapijski i rehabilitacioni proces.

Molimo sve navijače, medije i javnost za strpljenje i podršku u ovim momentima. Pored toga, molimo sve da poštuju privatnost igrača koji je u godinama iza nas pokazao požrtvovanost na terenu, sportski duh i ljudsku veličinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napominjemo, sve informacije bit će objavljene na zvaničnoj stranici kluba onog momenta kada budu i jasno definisane od strane medicinskog tima.

Mersudin Ahmetović
Mersudin Ahmetović FK Igman FK Igman Pozicija: FW

Statistika

18 nastupa
4 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
1 golova
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miky007
Da sam mogao da biram sebi da ih pokidam, samo da se to tebi nije desilo. :( Ahmete ljudska velicino zelim ti brz oporavak!
5 1
BordoBijeli_exyu_sa
Bice to dobro Merso
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi