Ahmetović zadao glavobolje Marinoviću

Napadač Sarajeva povrijeđen

Ahmetović zadao glavobolje Marinoviću

Napadač Sarajeva Mersudin Ahmetović zadao je glavobolje treneru ovog tima Vinku Marinoviću. 

Naime, prije današnjeg ogleda Sarajeva i Bratstva iz Gračanice u Butmiru fizioterapeut aktuelnog šampiona BiH Ismar Hadžibajrić kazao je kako je Ahmetović doživio povredu u susretu protiv Slobode koji je igran u srijedu.

"Povrijeđeni igrači su se oporavili, rade sa ekipom. Ahmetović je povrijedio rebro na utakmici sa Slobodom. Nažalost, tokom kontakta sa igračem Slobode došlo je do frakture rebra. On radi po posebnom programu, tek ćemo nakon naredne kontrole moći više reći o njegovom stanju", kazao je Hadžibajrić.

Za sada nije poznato da li će i koliko mečeva propustiti iskusni napadač, a neko duže odsustvo svakako bi teško palo Marinoviću obzirom da se radi o jednom od najvažnijih igrača kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Sarajevo je bez Ahmetovića danas pobijedilo Bratstvo sa 2:1 u prijateljskom ogledu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijaci
Ne volim te, al brz oporavak !!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi