Aimar: Sretni smo zbog pobjede

Aimar: Sretni smo zbog pobjede

Portugalski prvak Benfica odlično je počeo sezonu u Ligi prvaka. Benfica je sa 2:0 bila bolja od Hapoela na otvaranju nove sezone Lige prvaka, a jedan od najboljih igrača utakmice Pablo Aimar nije krio zadovoljstvo prikazanim na terenu.

"Počeli smo dobro novu sezonu, osjećao sam se dobro, jer sam ponovo nastupio u jednom ovakvom takmičenju. Veoma je motivirajuće igrati u Ligi prvaka, posebno za jedan veliki klub kao što je Benfica. Nastojaću svaki put predstaviti klub u najboljem svijetlu", kaže bivši igrač River Plate, Valencije i Zaragoze.

"Nastojaćemo se plasirati dalje, iako je grupa veoma teška. Imamo još pet utakmica, ali dobar smo tim i daćemo sve od sebe. Uvijek se osjećamo malo nervozni prije meča, što je razumljivo. Mnogo ljudi dolazi da nas gleda, stvari nekada ne idu onako kako bi mi željeli, pa je to razlog. Svaka pobjeda nama mnogo znači", rekao je Agentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.