'Air Milan': Đurić je jučer zabio sjajan gol

Lobovao golmana Ascolija

'Air Milan': Đurić je jučer zabio sjajan gol

Milan Đurić jučer je postigao 11. gol u sezoni za Salernitanu.

Salernitana je u sklopu 33. kola Serie B poražena na gostovanju kod Ascolija rezultatom 3:2, a taj kiks je Milanu Đuriću i saigračima dodatno otežao borbu za play-off.

Nakon 50 minuta igre Ascoli je imao vodstvo od 3:0, ali u nastavku su daleko bolje igrali gosti kojima je malo nedostajalo da dođu do barem boda. Prvo je u 55. minuti s bijele tačke vodstvo smanjio Kiyine, da bi potom u finišu na 3:2 smanjio Milan Đurić.

Naš napadač je glavom gotovo sa vrha šesnaesterca lobovao i matirao golmana Ascolija, a to je, složit ćete se, možda jedan i od najljepših njegovih golova u karijeri.

Đurićev gol pogledajte na 2.45.

[streamable]https://streamable.com/u1aqz7[/streamable]

Promo

Top Komentari

Ivica_Osim8
sad se sjetili objaviti ****la vas Dilleta
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi