Đurić voljan staviti potpis na ugovor do kraja karijere

Tek treba da napuni 30 godina

Đurić voljan staviti potpis na ugovor do kraja karijere

A. Čaušević

Do prinudne pauze Milan Đurić je igrao sjajno, bio je u golgeterskoj formi i na pravom putu da nakon dva desetljeća Salernitanu vrati u Seriju A. 

Đurić se priprema za potpis koji će ga za Salernitanu vezati do kraja karijere, izvještavaju mediji bliski klubu sa juga Apenina.

Napadaču koji će za nekoliko dana proslaviti 30. rođendan aktuelni ugovor ističe 2021. godine, ali je voljan staviti potpis na novi i to dugogodišnji.

Povremeni reprezentativac BiH želi biti simbolom pobjedničkog projekta, pregovori će se nastaviti i u narednom periodu, a konačni dogovor bi trebao pasti na ljeto.

Đurić je sa devet golova na 23 meča bio na pravom putu da prvi put u karijeri sezonu završi sa dvocifrenim učinkom, ali pandemija koronavirusa ga je spriječila u tome, barem za sada jer pregovori oko nastavka Serije Bi i dalje traju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi