Ajax želi vratiti Vorma u domovinu

Ajax želi vratiti Vorma u domovinu

Ajax je zainteresovan za dovođenje golmana Swanseaja, Michela Vorma, u januarskom prelaznom roku, nakon što je Holanđanin impresionirao u Premier ligi.

Swansea je doveo Vorma iz Utrechta u ljetnom prelaznom roku, a odmah u svom debiju protiv Manchester Cityja, unatoč četiri primljena gola, impresionirao je sa svojih jedanaest nevjerovatnih odbrana.

Holandski golman sjajnim partijama u Premiershipu privukao je pažnju nekih klubova, među kojima je i Ajax, koji ga želi vratiti u domovinu već u januarskom prelaznom roku. No, teško da će Swansea biti spreman prodati ga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije