Mrguda: Razlog ostavke je "mulj" i "blato" u Prvoj ligi FBiH

Klub je bio maksimalno korektan

Mrguda: Razlog ostavke je "mulj" i "blato" u Prvoj ligi FBiH

H. Zilić

Ajdin Mrguda od večeras nije više trener NK Vis Simm Bau.

Mrguda je podnio ostavku, što je Uprava kluba prihvatila, a nakon ove informacije, kontaktirali smo pomenutog trenera, koji je sve objasnio u izjavi za SportSport.ba.

"Obavio sam razgovor sa predsjednikom. Postoji mogućnost da ostanem u klubu na drugoj funkciji. Razlog ostavke je jednostavno sav "mulj" i "blato" u Prvoj ligi FBiH. Klub je prema meni bio maksimalno korektan. Za predsjednika Mujkanovića mogu reći sve najbolje, daj Bože da ima još takvih ljudi u bh. fudbalu", rekao je Mrguda za SportSport.ba.

Top Komentari

Brazuka
Hahahahaha rece mesetar koji je igraču slao poruke da zakoci protiv njegovog tima za 500 km. A ovaj poruke pustio u javnost. Možete pronaći ajdin mrguda marsel mace i kraj priče.
5 1
Sucro
Izgubio si kući, halooooo
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi