Ajnadžić: Žao mi je što je Memorandum ostao nepotpisan, danas ćemo navijače upoznati o svemu

Oglasio se načelnik Opštine Centar

Ajnadžić: Žao mi je što je Memorandum ostao nepotpisan, danas ćemo navijače upoznati o svemu

Načelnik Opštine Centar Nedžad Ajnadžić oglasio se sinoć preko Facebook profila povodom aktuelne situacije oko stadiona Koševo i davanja istog na upravljanje FK Sarajevo. 

Opština Centar je poslala Memorandum o razumjevanju u Titovu 38b. Taj dokument trebao je biti prvi korak davanja Olimpijskog stadiona 'Asim Ferhatović Hase' na upravljanje i korištenje FK Sarajevo po cijeni od 1 KM , ali isti je ostao nepotpisan od strane bordo kluba.

Kao razlog tim s Koševa naveo je da je dokument nepotpun pa je poslano i nekoliko pitanja nadležnim u Opštini Centar kako bi se otklonile nejasnoće.

Nakon svega oglasio se Ajnadžić koji preko Facebook profila žali što FK Sarajevo nije potpisao Memorandum te poručuje da će danas u 12.00 sati navijače i javnost upoznati o svemu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poslali smo poziv upravi FK Sarajevo da potpisu memorandum o razumijevanju kojim bi otpočeli proces davanja na korištenje i upravljanje stadiona Asim Ferhatović Hase ovom klubu. Dakle nismo im poslali nikakav sturi sporazum. Memorandum je prvi korak i ugovor o korištenju je sljedeća faza. Žao mi je što su iz FK Sarajevo odbili potpisati dokument koji znaci početak pripremanja ugovora. I ovo nije prvi put da FK Sarajevo nudimo stadion po cijeni od jedne marke. Nije tačno da nisu imali vremena razmotriti našu ponudu. Mjesecima smo ih pozivali na sastanak, ali nikada nisu željeli razgovarati na ovu temu. U utorak u 12 sati ćemo javnost i navijače detaljno upoznati sa svime sto je ponuđeno i šta je urađeno", naveo je Ajnadžić.

Poslali smo poziv upravi FK Sarajevo da potpisu memorandum o razumijevanju kojim bi otpoceli proces davanja na...

Posted by Nedžad Ajnadžić on Monday, June 22, 2020
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fantasma
Zao ce ti biti i kad izbore izgubis, bando lopovska.
4 1
Covid46
MRŠ u svoje selo KUKAVICE kod ROGATICE ! Zeleni SDA termit sa preružnom njuškom.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi