Ako dođe Benitez, dolazi i Džeko

Juventus pravi novu ekipu

Ako dođe Benitez, dolazi i Džeko

Ukoliko španski stručnjak Rafael Benitez preuzme Juventus ovog ljeta, onda je veoma moguć dolazak i Edina Džeke u Torino, tvrde italijanski mediji.

Čelnici Stare dame već su dali svoju ponudu treneru Liverpoola, a između ostalog u ponudi najtrofejnijeg italijanskog kluba stoji i brojka od 90 miliona eura, koliko bi španski stručnjak u slučaju dolaska u Torino imao na raspolaganju za dovođenje novih igrača.

U Juventusu se nadaju da bi Beniteza mogli privući i obećanjem da će učiniti sve da u Torinu dovedu napadača reprezentacije Bosne i Hercegovine i Wolfsburga Edina Džeku, koji bi činio udarnu snagu Juventusovog napada.

Nakon ispadanja Liverpoola u Evropskoj ligi od madridskog Atletica još su više povećane šanse da Benitez preuzme Juventus, jer Redsi nisu uspjeli obezbijediti učešće u Ligi prvaka naredne sezone, a moguće je da klub sa Anfielda ne igra ni Evropsku ligu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.