"Ako dođe Džeko, Roman odlazi"

Oglasio se agent Romana Pavlyuchenka

"Ako dođe Džeko, Roman odlazi"

Adnan Beganović

Špekulacije vezane za novi klub našeg reprezentativca Edina Džeke nikako ne prestaju. Otočki mediji su danas donijeli informaciju da agenti našeg reprezentativca razgovaraju sa Manchester Cityjem, a agent Tottenhamovog napadača Romana Pavlyuchenka danas je izjavio da će u slučaju Džekinog dolaska na White Hart Lane njegov štičenik gotovo sigurno napustiti Pijetlove.

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp navodno je zainteresiran za našeg reprezentativca, a toga je svjestan i agent napadača Pijetlova, Romana Pavlyuchenka, pa je tako danas izjavio da će se u slučaju dolaska Džeke njegov štičenik najvjerovatnije vratiti u Rusiju, odnosno u Lokomotiv.

"Lokomotiv je zainteresiran za Romana, no još uvijek nema ništa konkretno. Jedino što znam je to da Roman još uvijek nije razgovarao sa Redknappom oko svoje budućnosti u Tottenhamu", rekao je za otočke medije Artemov i dodao:

"Međutim, ako se glasine o dolasku Džeke na White Hart Lane pokažu tačnim, pregovori sa Lokomotivom će postati intenzivniji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije