Ako ne dođe Modrić onda im je alternativa Mateo Kovačić

Inter zainteresovan za hrvatske igrače

Ako ne dođe Modrić onda im je alternativa Mateo Kovačić

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ljetos je stigao u Chelsea iz Real Madrida na posudbu do kraja sezone.

Kovačić ima znatno veću minutažu nego u kraljevskom klubu i u prvom dijelu sezone pokazao se kao pojačanje za londonski klub. No, u Chelseaju još uvijek nisu sigurni da li će otkupiti njegov ugovor što je šansa za druge klubove da reaguju.

Prema pisanju italijanskih medija interes za Kovačića pokazao je njegov bivši klub Inter. Ekipa s Meazze želi u svoje redove dovesti Luku Modrića, ali navodno ukoliko im to ne uspije onda će Kovačić biti prva meta.

Tuttosport prenosi da je Inter već kontaktirao Kovačićeve predstavnike i jasno im dao do znanja da su zainteresovani da se ovaj veznjak vrati na Apenine. No, ukoliko Chelsea odlučio otkupiti njegov ugovor onda će sve to pasti u vodu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije