"Ako potpiše za United, Ozil će igrati bolje nego u Arsenalu"

Ian Wright za engleske medije

"Ako potpiše za United, Ozil će igrati bolje nego u Arsenalu"

E. Ganibegović

Nekadašnji nogometaš Arsenala Ian Wright je u engleskim medijima govorio o situaciji Mesuta Ozila u klubu.

Ozilu na kraju sezone ističe ugovor sa Topnicima, te može besplatno napustiti klub. Interesovanje za usluge Nijemca najviše pokazuju Barcelona i Manchester United.

Na pitanje da li će Ozil bolje igrati ako se preseli u Crvene đavole, Wright je rekao: "Mislim da hoće. On je tip igrača koji će vući ekipu svojim sjajnima idejama u napadu, ali ako vaša momčad igra dobro, onda će on biti još bolji."

"Sa igračima s kojima će igrati u Unitedu, on će biti nevjerovatan. On je fantastičan, i sa pravim timom, on je lako jedan od najboljih. Čudesan je."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da li je to teško reći? Da. Ne možemo zadržati dva najbolja igrača, vjerovatno u historiji kluba. Tužna vremena."

Riyad Mahrez se spominje kao moguće pojačanje Arsenala, a Wright je povodom toga izjavio: "Arsenalu je u ovoj poziciji potreban neko poput Mahreza, to jest neko ko će ih vratiti na mjesto gdje pripadaju."

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi