Ako vam je Liga prvaka večeras dosadna, prebacite na Championship: Na Villa Parku je šou!

Aston Villa i Nottingham igraju meč decenije

Ako vam je Liga prvaka večeras dosadna, prebacite na Championship: Na Villa Parku je šou!

Fudbaleri Aston Ville i Nottingham Foresta u ovim trenucima igraju jedan od najboljih mečeva u posljednjih 10-ak godina Championshipa.

Pomenute dvije ekipe su se susrele u okviru 19. kola drugog po rangu takmičenja u Engleskoj, a prvo poluvrijeme je bilo bukvalno za anale.

Postignuto je čak šest golova, po tri na obje strane. Prvo su gosti nakon šest minuta igre postigli dva gola i to preko Grabbana i Carvalha, da bi domaći u narednih osam minuta golovima Abrahama stigli do izjednačenja. Dakle, za samo 14 minuta viđena su čak četiri gola.

Do kraja prvog poluvremena Cash je ponovo doveo goste u vodstvo, ali stvari na početak još jednom vraća Abraham koji je u 36. minuti s penala kompletirao hat trick.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima na ovom susretu jer su gosti već u sedmoj minuti drugog poluvremena postigli novi gol preko Lolleyja i poveli sa 4:3. Vidjet ćemo šta će se dalje dešavati u ovom susretu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi