Ako volite Velež, za vas ne važe neka pravila

Definicija vjernosti

Ako volite Velež, za vas ne važe neka pravila

S. Grebović

Nije preporučljivo po ovako visokim temperaturama izlaziti u periodu od jutra do večeri, ali u Mostaru ne vrijede takva pravila kada igra Velež.

Od 18 sati na stadionu u Vrapčićima je počeo prijateljski susret između Veleža i Slobode.

U Mostaru kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini ovih dana traju nesnosne vrućine, a u gradu na Neretvi živa u termometru se danas popela na nevjerovatnih 40 stepeni.

Uslovi za odigravanje ove utakmice daleko su od idealnih.

Sasvim sigurno da igračima i navijačima danas neće biti ni malo lako da igraju i posmatraju ovaj meč. Dok su malobrojni gledaoci zauzeli ona mjesta koja su u hladu, jedan domaći navijač je i pored nesnosne vrućine odlučio da ovaj meč posmatra sa najvatrenije tribine Stadiona "Rođeni" i tako još jednom dokaže da navijači Veleža spadaju među najvatrenije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
NEMA NAVIJACA JER JE VRUCE? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PODIJELITE IM MOKAR PESKIRIC I HLADNU MINERALNU VODU, I KANTU DA MOGU BRCKATI NOGICE SELJACINE SA PERIFERIJE SAMO NEKA NE PRENESU JEDNI DRUGIMA NOZNE GLJIVICE HIHIHIHIHIHIHI
1 16
niko nikovic
Bas me zanima koliko će ih biti u Premijer ligi kada im dođe recimo Zvijezda, Mladost ili Radnik
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi