FK Sloboda mijenja proizvođača dresova

Mnogo promjena na Tušnju, pa i po pitanju opreme

FK Sloboda mijenja proizvođača dresova

FK Sloboda se sprema za novu sezonu Premijer lige BiH. Na Tušnju je dosta promjena u igračkom kadru, a fudbaleri tuzlanske ekipe bi u sljedećeoj sezoni trebali zaigrati u potpun novim dresovima.

Naime, Slobodu bi u novoj sezoni trebao oblačiti poznati proizvođač sportske opreme Umbro.

Riječ je o renomiranoj engleskoj kompaniji koja je zadužena za proizvodnju dresova brojnih fudbalskih reprezentacija i klubova.

Podsjetimo, i FK Željezničar nosi dresove ovog proizvođača sportske opreme.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od poznatijih evropskih klubova, Umbro "oprema" Everton, West Ham, Schalke, Nurnberg, PSV, CSKA i mnoge druge.

Sloboda je u prošloj sezoni nosila dresove proizvođača NAAI Teamsport (AA), a za sada još nije poznato da li će Tuzlaci u novu sezonu ući u dresovima ovog proizvođača ili će od početka iste igrati u novim Umbro dresovima. Međutim, izvjesno je da ćemo Tuzlake naredne sezone vidjeti u dresovima koje pravi Umbro.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

XRETROVIZOxX
Hahaah taman za 2 luge dresovi boli glava ???
0 2
milivoje
Kakav UMBRO iz Engleske,ovo je preko sportvisiona,sije se ovde negdje,jako skupo obzirom na kvalitet tj.klasu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi