Akrapović sa CSKA savlado Levski

Akrapović sa CSKA savlado Levski

Adnan Beganović

U okviru 16. kola bugarske Parve lige CSKA koju s klupe predvodi bosanskohercegovački stručnjak Bruno Akrapović savladala je Levski.

Izabranici Brune Akrapovića nastavili su sa dobrim igrama i minimalnom pobjedom nad Levskim nastavili su "potjeru" za Ludogoretsom koji ima sada bježi tri boda.

Jedini pogodak na večerašnjem susretu postigao je Sowe u 20. minuti, a Rodrigues je u 31. mogao uduplati prednost, no nije bio precizan sa 11 metara.

Od 75. minute CSKA je igrala sa igračem manje s obzirom da je zbog dva žuta kartona teren morao napustiti Youga, no uspjeli su izabranici Brune Akrapovića do kraja sačuvati prednost.

CSKA sada ima 36 bodova i dijeli drugo mjesto sa Lokomotiv Plovdivom, dok je Ludogorets vodeći sa tri boda više.

Top Komentari

Brazuka
Savladao dragi ljudi
3 0
Amarinho
Koga interesuje bugarski fudbal?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi