Bruno Akrapović iznenadio igrače CSKA, pa ih pred duel s Romom poslao kući

Dao im odmor

Bruno Akrapović iznenadio igrače CSKA, pa ih pred duel s Romom poslao kući

Esmer Oštraković

Bivši bh. reprezentativac i trener CSKA Sofije, Bruno Akrapović, iznenadio je igrače svog tima pred duel s Romom.

CSKA u četvrtak igra posljednji meč grupne faze Evropske lige protiv Rome, a Akrapović je iznenadio svoje nogoemtaše jer ih danas, kada je bio planiran trening, poslao kući.

"Bili smo ugodno iznenađeni. Ovo je dobar potez trenera s psihološkog gledišta. Opustimo se malo, budimo blizu porodice i rodbine. U srijedu ćemo imati trening, a utakmicu u četvrtak. Nadam se da možemo napraviti nešto protiv Rome", poruka je igrača sofijskog tima.

Akrapović je u novembru preuzeo bugarsku ekipu nakon što je prethodno s dosta uspjeha vodio drugi bugarski tim Lokomotiv iz Plovdiva. Ranije je još trenirao RNK Split, Shkendiju...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi