Al-Khelaifi: Nije pravo vrijeme da razgovaram s igračima
FOTO: EPA

Predsjednik PSG-a

Al-Khelaifi: Nije pravo vrijeme da razgovaram s igračima

Teme:

Nasser Al-Khelaifi, predsjednik Paris Saint-Germaina, izjavio je da još uvijek nije razgovarao sa igračima. 

Parižani su sinoć na Camp Nou prokockali prednost od 4:0 i na neslavan način se oprostili od daljeg takmičenja u Ligi prvaka, a nakon utakmice novinare je interesovalo kakav komentar na utakmicu ima predsjednik francuskog kluba Nasser Al-Khelaifi. 

"Iako je trebalo da dobijemo dva penala, ne tražimo izgovore. U prvom dijelu nismo ni igrali. Teško je prihvatiti ovakav poraz nakon svega što smo napravili u prvoj utakmici, ali šta je tu je", izjavio je Al-Khelaifi i dodao:

"Još nije vrijeme da razgovaram s igračima. Svi su nervozni, što je i normalno, tako da prvo treba da se smirimo", istakao je predsjednik PSG-a. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U četvrtfinalu Lige prvaka za sada su pored Barcelone još Real Madrid, Borussija iz Dortmunda i minhenski Bayern.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi