Verrati: Želim ostati i osvojiti Ligu prvaka
Foto: EPA

Italijan se oglasio

Verrati: Želim ostati i osvojiti Ligu prvaka

Midhat Šljivak

Veznjak PSG-a Marco Verratti želi ostati u redovima aktuelnog prvaka Francuske.

Iako na svom stolu ima ponude onih najvećih evropskih timova, među kojima su Juventus, Real, Barcelona i Manchester United, Verratti ima jasnu namjeru, a to je ostanak u Parizu.

Potvrdio je to i u razgovoru za francuske medije,.

"Želim ostati", rekao je Verratti, te je dodao:

"Ovdje sam dio velikog projekta kojih nema mnogo u Evropi. San mi je da osvojim Ligu prvaka sa PSG-om. Mogu bez problema odigrati tri utakmice sedmično, što je jako bitno u modernom fudbalu", rekao je Verratti.

Italijanski veznjak je član PSG-a postao u julu 2012. godine. Stigao je iz Pescare za 12 miliona eura, a uloženo novac je itekako opravdao, jer sada vrijedi četiri puta više.

Ove sezone je Verratti odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je dva gola uz šest asistencija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi