Al-Khelaifi otkrio koju zvijezdu želi u PSG-u: Divim mu se!
EPA

Bogati predsjednik PSG-a

Al-Khelaifi otkrio koju zvijezdu želi u PSG-u: Divim mu se!

Jedan od najbogatijih ljudi u svijetu fudbala Nasser Al-Khelaifi ne krije koga bi želio dovesti u PSG.

Al-Khelaifi je proteklih godina uspio na Park prinčeva dovesti zvijezde poput Zlatana Ibrahimovića i Davida Beckhama, a u razgovoru za France Football otkrio je o kojem 'superstaru' danas sanja.

To je, pogađate, Cristiano Ronaldo.

"Cristiano je igrač koji radi na sebi iz dana u dan, stalno se tjera do maksimuma i pomiče granice. Divim se njegovoj nepopustiljivoj volji i ustrajnosti, on je primjer budućim sportistima", rekao je Al-Khelaifi.

Da li će Al-Khelaifi odriješiti kesu i krenuti u borbu za Ronalda, ostaje za vidjeti, no treba podsjetiti da portugalskoj zvijezdi ugovor s Juventusom važi još dvije godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Al-Khelaifi je imao nešto reći i o velikim pojačanjima poput Ibrahimovića i Beckhama.

"Kada govorimo o igračima koji su nas pojačali od početka našeg ambicioznog perioda moramo istaknuti Ibrahimovića zbog njegovog karaktera, karizme i sposobnosti da se ostvari uspjeh. Bio je uvijek pouzdan i kada se nešto tražilo i očekivalo od njega, bio je dorastao izazovu. Beckhama valja istaknuti jer iako je kratko bio kod nas da je imao transformativan utjecaj na klub. Njegovo zalaganje na treninzima, posvećenost detaljima, želja za uspjehom, timski rad i prirodna aura bili su nam izuzetno važni", zaključio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije