Al-Khelaifi zna da cijeni stvari: Predsjednik PSG-a objavio cijenu za Neymara!

Ko može to da plati...

Al-Khelaifi zna da cijeni stvari: Predsjednik PSG-a objavio cijenu za Neymara!

Edmir Škorić

Predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi tvrdi da će pustiti Neymara samo za iznos koji je on odredio.

Tokom posljednjih sedmica se Neymar povezivao s Barcelonom i često su PSG i katalonski klub bili na rubu dogovora, ali na kraju je, čini se, sudbina htjela da Brazilac barem još neko vrijeme bude stanovnik Pariza.

Da više nema govora o njegovom odlasku, potvrdio je danas i prvi čovjek PSG-a Nasser Al-Khelaifi, pošto je odredio novu cijenu za svog dragulja.

"Neymar može otići, ali samo ako neko ponudi 300 miliona eura", rekao je Al-Khelaifi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Od početka je PSG bio svjestan da će Barca teško da kupi Neymara, jer je znao da Katalonci nemaju toliko novca, pa su pokušavali na druge načine, što nije odgovaralo Parižanima.

Top Komentari

PSG_fan
NIKO !!!!!! IciCestParis PSGFamilia
0 6
Hooruk
Džaba, bit će sada otimačina. Cijena mu porasla kako ode iz Barse valjda sto je dvije godine stariji i ima dvije teske povrede od kojih je skoro invalid.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti