Gotovo je: Wanda doputovala na potpis, poznat novi klub Maura Icardija!
Foto: Screenshot

Izgleda da će Argentinac karijeru nastaviti u Francuskoj

Gotovo je: Wanda doputovala na potpis, poznat novi klub Maura Icardija!

Transfer saga Maura Icardija još uvijek nije zvanično gotova, ali se njen kraj itekako nazire.

Mauro Icardi "precrtan" u Interu zbog svega što se dešavalo još od drugog dijela prošle sezone, ali je svejedno odbijao napustiti Nerazzurre.

Ipak, i Icardiju je postalo jasno da će to morati učiniti, a nakon toliko špekulacija i toliko potencijalnih opcija za Argentinca sada je već izvjesno da će njegov novi klub biti PSG.

Da je Icardi krenuo put Pariza saopštila je nešto ranije nekolicina italijanskih medija, a sada je ispred klupskih prostorija PSG-a "uhvaćena" njegova supruga i menadžerica Wanda Nara.

Wanda je već stigla u prostorije PSG-a, a očekuje se da će isto uskoro učiniti i Mauro i ozvaničiti saradnju sa Svecima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, vjeruje se da će Icardijevom transferu u PSG prethoditi produženje ugovora sa Interom, što je bio jedan od uslova da mu Nerazzurri dozvole odlazak. To znači da Icardi u PSG stiže na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora. Ukoliko ista bude aktivirana, PSG će za Icardijev transfer ukupno izdvojiti 70 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Novibroj
Samo problematicne likove dovode. Pravi trenier nikad nece nemir u slacionoci. Wanda popusila kitu arapu I sad je sve OK. Zelio Sam ga vidjeti na klupi naredne 3.godine supcina koja jebe zenu od druga I od istog djecu odgaja bolesno.
1 5
PSG_fan
Volim te PSŽ-u !!! Allez
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi