Al-Tuwaijriju žao navijača: "Nemam riječi, iznenađen sam"
Al-Tuwaijri osvojio samo bod u pet utakmica na klupi FK Željezničar.

Izjave trenera nakon meča

Al-Tuwaijriju žao navijača: "Nemam riječi, iznenađen sam"

Eldar Ganibegović

Bolji od Željezničara danas je u Gabeli bio GOŠK. Plavi su nastavili crnu seriju, a izjave nakon utakmice dali su treneri oba tima.

U okviru 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine danas je s 1:0 GOŠK u Gabeli slavio protiv Željezničara.

Domaćin je bio mnogo bolji, a do gola je stigao preko Hasukića i to tek u 87. minuti utakmice. 

Nakon utakmice izjave su dali treneri obje ekipe. Toni Karačić, jasno, može biti mnogo zadovoljniji.

Oglasi

"Zahtjevna utakmica za nas. Mislim da smo od početka ušli kvalitetno. Težak teren za igru, no iskreirali smo dovoljan broj situacija gdje nismo dobro reagirali. Više bih možda volio da je brojčani odnos bio isti. Jako je teško po ovakvom terenu igrati nešto kombinatorno da bi iskoristio tu prednost. Hasukić je pogodio, tri boda i korak bliže cilju za nas, a to je opstanak", istakao je trener GOŠK-a. 

Abdulhakeem Al-Tuwaijri istakao je da mu je žao navijača koji su prevalili dug put do Gabele, kao i da je iznenađen.

"Ne znam šta da kažem. Nemam riječi, iskreno. Žao mi je navijača koji su doputovali ovdje, podržali tim. Nemam riječi da iskažem kako sam iznenađen. Moram se adaptirati, svaku utakmicu sam iznova iznenađen. Momci su uradili sve što su mogli, imali smo jednu dobru šansu. Igrali smo s 10 igrača. Žao mi je zbog navijača", riječi su trenera Željezničara. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako je Željezničar ostao bez boda ove sezone u gostima, a ako Igman sutra slavi protiv Veleža, Plavi će, vjerovali ili ne, prezimiti na 11. mjestu koje vodi u niži rang takmičenja.

GOŠK se ovom pobjedom popeo na osmo mjesto s 20 bodova, no i tim iz Gabele ima samo dva boda iznad crte, a to bi se moglo svesti na jedan ako Igman osvoji bod(ove) sutra. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Neznam stvarno sta bi napisao za ovog Arapa.Ovi sad nemogu ga nogirati ocekuju neku pomoc,maze im oci,a vide da i vodi u provaliju,Nebi da im vise pristajem na muku ali ovo je stvarno vise smjesno.Bolje posteno i ispasti iz lige pa se vratiti za godinu ili dvije nego trpiti ovakve ublehe njihova obecanja i gristi nokte
3 0
SonPen1946
shame
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi