Alaba imenovao tri najbolja fudbalera protiv kojih je igrao

Jedno ime predstavlja iznenađenje

Alaba imenovao tri najbolja fudbalera protiv kojih je igrao

Austrijski reprezentativac i lijevi bek Bayerna David Alaba u karijeri je igrao protiv gotovo svih najboljih fudbalera svijeta.

Sa Bayernom je gotovo svake sezone u završnici Lige šampiona, a sa reprezentacijom Austrije često učestvuje na  velikim takmičenjima.

On je izabrao tri najteža protivnika s kojima se ikad suočio a na listi je jedno veliko iznenađenje.

Naime, Alaba je imenovao Ronalda i Messija, što je bilo i očekivano, ali i Theo Walcotta koji već godinama nije ni sjena fudbalera koji je nekada bio veliki tačlenat.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Teško je reći zašto je Alaba imenovao Walcotta, a engleski mediji su se našalili pa su poručili da mu je Walcott vjerovatno platio za tu izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi