Alaba rekao 'ne' Salihamidžiću, a ponuđena mu je ogromna cifra
Foto - EPA

Ništa od dogovora za sada

Alaba rekao 'ne' Salihamidžiću, a ponuđena mu je ogromna cifra

M. Šljivak

Hasan Salihamidžić obavio je novu rundu pregovora sa defanzivcem Davidom Alabom.

Bayern silno želi zadržati reprezentativca Austrije u svojim redovima. Hasan Salihamidžić je obavio pregovore sa Alabom i njegovim agentom u Lisabonu, ali za sada dogovora nema.

Brazzo je pred Alabu stavio novi ugovor vrijedan 15 miliona eura po sezoni. Međutim, Austrijanac smatra da vrijedi više i ovu ponudu Bayerna je odlučio da odbije.

Ono što su pred rukovodstvo Bayerna Alaba i njegovi agenti postavili je cifra od 20 miliona eura godišnje. Ipak, za sada bavarski velikan nije spreman da ponudi toliko novca, pa to otvara mogućnost njegovog odlaska iz kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Brojni klubovi već čekaju na rasplet. Austrijanac se povezivao sa brojnim klubovima, a među njima su Manchester City, PSG, Barcelona i Real Madrid.

Sigurno je da će Bayern učiniti sve da zadrži Alabu i vidjet ćemo hoće li im to poći za rukom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saban
Da je od suhog zlata nevrijedi toliko koga jbe
4 0
GigantMostarski
Ne radi se ovdje vise o novcu u to sam siguran. Meni je oveje vide da se zasitio. Lik je 11 godina ako se ne varam u Bajernu. Sto bi tamo proveo citavu karijeru kad moze i u druge top klubove?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi