Aladin Isaković raskinuo ugovor s Travnikom

Igrači napuštaju brod koji tone

Aladin Isaković raskinuo ugovor s Travnikom

D. Kurbegović

Nakon što smo jučer pisali da su ekipu Travnika napustila dvojica standardnih igrača Haris Hećo i Mirsad Ramić, te da je raskid ugovora tražilo još nekoliko igrača koji su bili standardni u prošloj polusezoni, danas je još jedan nogometaši napustio Pirotu.

Riječ je o najboljem strijelcu i igraču Travnika Aladinu Isakoviću, koji je danas nakon razgovora s rukovodstvom kluba raskinuo ugovor i napustio klub.

Aladin Isaković je vjerovatno najveći univerzalac u Premijer ligi, ovaj 28-godišnji Zeničanin uspješno može igrati u odbrani, veznom redu i napadu. Nakon što je prošle sezone činio bedem ispred gola Travnika, ove sezone ga je trener Husnija Arapović prekomandovao u napad, a bivši napadač Žepča i Čelika mu na najbolji mogući način odgovorio postigavši pet golova.

Isaković će pokušati karijeru nastaviti u inostranstvu, a ukoliko mu to ne uspije onda će nastaviti svoju karijeru u nekom od klubova iz Premijer lige BiH, budući da već sad ima nekoliko ponuda od naših klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.