Aladin Šišić napušta FK Sarajevo!

Ističe mu ugovor na kraju mjeseca

Aladin Šišić napušta FK Sarajevo! · Zvanično

E. Čaušević

FK Sarajevo saopštio je danas da će još jedan od igrača ovog ljeta napustiti klub.

Naime, bordo klub je potvrdio na svojoj zvaničnoj stranici da će Aladin Šišić napustiti ekipu nakon što mu istekne ugovor krajem ovog mjeseca.

Šišić je u Sarajevo stigoa na ljeto 2018. godine iz Mladosti iz Doboja kod Kaknja kao slobodan igrač. U sezoni iza nas u svim takmičenjima za Sarajevo je odigrao 13 mečeva, te je upisao jedan gol i jednu asistenciju.

Ovaj 28-godišnji fudbaler ponikao je u dresu Krajine iz Cazina, a igrao jo još za Staad, Kalev, Domžale, Mladost i Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Sretno Sisicu, hvala za Bergamo!!!
9 0
hamsik
sretno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi