Ahmetović "ofanzivan" i na Instagramu, navijači će imati razloga da ga prate

Počele su objave

Ahmetović "ofanzivan" i na Instagramu, navijači će imati razloga da ga prate

E. Škorić

Mersudin Ahmetović je jučer "uplivao" u svijet Instagrama, otvorivši vlastiti profil.

Ahmetović, prvi strijelac Premijer lige u minuloj sezoni i jedan od ključnih igrača u dresu novog - starog prvaka Sarajeva, ranije je govorio da ga društvene mreže ne zanimaju i da nije opsjednut njima, ali na nagovor saigrača pojavio se na Instagramu.

Prvo je objavio jednu izuzetnu fotografiju koju je postavio za profilnu, a onda i jednu u bijelom dresu pred navijačima prilikom proslave gola na jednom od gostujućih terena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači FK Sarajevo sada će imati priliku da prate svog idola na Instagramu. Inače, za svega dan je Ahmetović sakupio preko 1900 pratitelja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarajlija46
Za manje od dan skoro 2000 pratioca.To samo Merso moze
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi