Alarm u Liverpoolu: Evropski velikan želi Salaha
Egipćanin je u dosadašnjem dijelu sezone pokazao svoj kvalitet fenomenalnim partijama u dresu Redsa

Real Madrid pokušava kontaktirati Egipćanina

Alarm u Liverpoolu: Evropski velikan želi Salaha

E. Čaušević, foto: EPA

Mohamed Salah je ljetos stigao u Liverpool iz Rome, a nakon svega nekoliko mjeseci postao je jedan od najboljih igrača Redsa.

Egipćanin iz meča u meč briljira u dresu Liverpoola koji već nekoliko utakmica ne zna za poraz. Salah je prethodne dvije sezone bio odličan i u Romi, a mnoge je šokirala odluka rimskog kluba da proda ovog fudbalera ljetos Liverpoolu.

Salah je pokazao u dosadašnjem dijelu sezone svoj kvalitet, te se konačno dokazao u Premiershipu nakon neuspjele avanture u Chelseaju. Ipak, engleski mediji prenose da bi se na Otoku ovaj ofanzivac mogao zadržati samo jednu sezonu.

Navodno, interes za Salaha pokazao je Real Madrid koji pokušava ostvariti kontakte s Redsima. No, Liverpool je u slučaju Coutinha i Barcelone pokazao da ne želi tek tako da se odriče najboljih igrača. Sigurno da je Salah trenutno posljednji igrač kojeg bi Liverpool pustio da ode.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi