Alba: Moj gol je dotukao Milan, ali nije najvažniji

Bek Barce tvrdi

Alba: Moj gol je dotukao Milan, ali nije najvažniji

Edmir Škorić

Jordi Alba je bio strijelac jednog od četiri gola Barcelone u visokoj pobjedi nad Milanom (4:0) u uzvratu osmine finala Lige prvaka.

Sjajni bek španske reprezentacije postigao je gol za 4:0 nakon jedne kontre u sudačkoj nadoknadi. On je, baš kao i svaki drugi igrač Barcelone, blistao u večerašnjem susretu s Italijanima.

 

"Bili smo sjajni, osim u onoj situaciji kada je rival pogodio stativu. Ali, van toga od prvog trenutka smo bili bolji i na kraju smo zasluženo slavili sa 4:0. Moj gol je važan, dotučen je Milan, ali važniji su ostali golovi", rekao je Alba, dodavši:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"I poslije poraza na San Siru smo vjerovali da ćemo proći. Znali smo kako treba da igramo, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i mislim da smo bolji tim. Večeras slavimo, a o četvrtfinalu ćemo razmišljati tek kad saznamo ime protivnika."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije