Albanski reprezentativac pojačao Dinamo

Kuže preporučio mladog Villu

Albanski reprezentativac pojačao Dinamo

Adnan Beganović

Albanski fudbalski reprezentativac Emilian Villa jučer je potpisao ugovor s zagrebačkim Dinamom, a već danas će se pridružiti svojim novim saigračima koji se nalaze na pripremama na Rogli.

Villa u Dinamo dolazi iz Teute Durres, a donedavno je bio standardni rweprezentativac mlade albanske nacionalne vrste, dok se sada polako, ali sigurno bori za standardno mjesto u seniorskoj reprezentaciji.

U zagrebačke modre je došao na preporuku Josipa Kužea, a u prošloj sezoni odigrao je za svoj sada već bivši klub 25 utakmica i pritom postigao 14 golova. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.