Albrighton: Bili smo pod većim pritiskom prošle sezone

Fudbaler Leicestera

Albrighton: Bili smo pod većim pritiskom prošle sezone

Fudbaler Leicestera Marc Albrighton otkrio je kako njegova ekipa ne igra pod pritiskom zbog toga što se nalazi na pragu senzacionalnog osvajanja titule engleskog prvaka.

Veznjak Lisica izjavio je kako je bilo teže igrati u vremenima dok se ovaj klub grčevito borio za opstanak, što je bio slučaj prije samo godinu dana.

"Prošla sezona je bila potpuno drugačija od ove. Borili smo se za opstanak i imali smo ogroman pritisak, što sada zaista nije slučaj. Nalazimo se na poziciji gdje nas niko nije očekivao i kako god ova sezona završi, za nas će to biti nevjerovatno ostvarenje", rekao je Albrighton, te dodao:

"Prvi smo i naravno da želimo tu i završiti, kada smo već tako blizu. Ako nastavimo ovako, ne vjerujem da će biti prevelikih problema da očuvamo prednost".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ekipu Leicestera u narednom kolu očekuje utakmica sa Sunderlandom na Stadionu svjetlosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije