Aldin Šišić karijeru nastavlja u Prvoj ligi FBiH?
Iskusni Zeničanin ima nekoliko ponuda za nastavak karijere, a veoma je moguće da drugi dio sezone nastupa za jedan od klubova iz Premijer lige

Nekoliko klubova želi angažovati iskusnog veznjaka

Aldin Šišić karijeru nastavlja u Prvoj ligi FBiH? · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja od srijede se nalaze u Antaliji, gdje će obaviti glavni dio priprema za nastavak sezone u Premijer ligi.

Iako se u medijima pisalo o tome da se klub odrekao trojice igrača, Veladžića, Kovača i Šišića, ipak ovaj zadnji će ostati član Mladosti, ali će drugi dio sezone igrati na posudbi u nekom drugom klubu.

Aldin Šišić, 30-godišnji veznjak Mladosti u prvom dijelu sezone upisao je 11 nastupa, a drugi dio sezone mogao bi nastupati na posudbi u 1.ligi FBiH. Kako saznajemo nekoliko klubova iz vrha tabele želi da angažuje ovog iskusnog veznjaka, koji je sa ekipom Mladosti, ali i sa Vitezom izborio ulazak u Premijer ligu BiH, te dobro poznaje kako je to igrati i osvojiti titulu u tom rangu takmičenja.

Šišić je karijeru počeo u Čeliku, a pored Mladosti, igrao je još za Slobodu, Velež, Vitez, Slogu, Moševac, Dravu, i češki Sokol Hosotoun.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Premijer ligi ima preko 200 nastupa za različite klubove, a svoje najbolje partije pružao je u matičnom Čeliku, za koji je odigrao više od 100 utakmica.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1605368976
Kome sve dajete medijski prostor.
2 0
zak84
Koji propalitet majko Mila ..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi