Aleksandar Kitanović: Teška utakmica protiv Bratstva, ali sami smo krivi za to

Nogometaš TOŠK-a za SportSport.ba

Aleksandar Kitanović: Teška utakmica protiv Bratstva, ali sami smo krivi za to

E. Oštraković

Nogometaši TOŠK-a jučer su ostvarili novu pobjedu na domaćem terenu u okviru Prve lige FBiH.

Ovaj put u Tešnju su bili bolji od gračaničkog Bratstva, te su u jednoj dosta dobroj utakmici slavili sa 3:2.

"Utakmica sa Bratstvom je bila teška, ali smo sami sebe doveli u takvu poziciju. Sve vrijeme smo kontrolisali utakmicu, imali smo posjed i stvarali šanse. Nismo iskoristili jedanaesterac i još neke prilično dobre šanse. Na poluvrijeme smo otišli sa golom prednosti da bi u u drugom poluvremenu nastavili dobru igru i postigli drugi pogodak. Gosti su iz dva kornera postigli dva pogotka i vratili se u utakmicu ekspresno. Drago mi je što se moja ekipa izdigla iz te situacije, napali smo još jače. Golom Dizdarevića opet dolazimo u prednost 3:2 i privodimo utakmicu mirno kraju. I pored veoma lošeg terena bila je to stvarno dobra utakmica za sve prisutne. Čestitam Bratstvu na fer i korektnoj igri", rekao je nogometaš TOŠK-a Aleksandar Kitanović, te je dodao:

"Za vikend u Sarajevo idemo da igramo i pokažemo šta znamo. Borba i voljni moment neće izostati. Nadam se da ćemo uspjeti ostvariti povoljan rezultat", završio je Kitanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi