Aleksandar Kosorić se vratio na Grbavicu

Potpisao ugovor

Aleksandar Kosorić se vratio na Grbavicu · Zvanično

S. Mlaćo

Željezničar je dogovorio novo pojačanje za nastavak prvenstva.

 Riječ je o iskusnom defanzivcu Aleksandru Kosoriću koji se tako nakon tri godine vratio na Grbavicu gdje je jedno vrijeme nosio kapitensku traku.

Aleksandar Kosorić rođen je 30. januara 1987. godine na Palama. Karijeru je počeo u Slaviji, a potom igrao za Partizan, Rad, Erbil i Radnički iz Niša iz kojeg je na ljeto 2014. godine stigao u Želju. Za Plave je odigrao 86 utakmica, postigao tri gola i jedno vrijeme nosio kapitensku traku najtrofejnijeg bh. kluba. Sa Grbavice je otišao krajem 2016. godine, te je poslije igrao za Radnik, latvijski Spartaks, te malteški Balzan.

"Sigurno jedan od najsretnijih trenutaka u karijeri. Povratak na stadion, povratak u moju kuću, u klub koji volim i koji mi je mnogo dao. Mislim da sam napunio baterije koje su mi potrebne za nastavak, da budem onaj pravi i da ostvarimo željeni cilj", kazao je Aleksandar Kosorić koji je potpisao ugovor do 30. juna 2022. godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi