Mitrović iz autobusa provocirao navijače: Slao im poljupce, mahao i poželio laku noć
Foto - Screenshot

Srbijanski napadač u centru pažnje

Mitrović iz autobusa provocirao navijače: Slao im poljupce, mahao i poželio laku noć

M. Šljivak

Ekipa Fulhama na sjajan način je otvorila sezonu u engleskom Championshipu.

Londonski tim ostvario je tri pobjede iz tri utakmice, a posljednja je došla sinoć na gostovanju kod Millwalla rezultatom 2:1.

Vodeći gol u trećoj minuti za Fulham postigao je reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, a zatim je u osmoj minuti Carvalho zabio za 2:0.

Konačan rezultat od 2:1 postavio je fudbaler domaćeg tima Benik Afobe u 87. minuti meča.

Mitrović je nakon utakmice također bio u centru pažnje. Imao je verbalni sukob sa navijačima Millwalla. Svađao se sa njima iz autobusa, mahao im je, pokazivao kako ih ne čuje, slao im je poljupce, a zatim im je poželio laku noć.

Izrevoltiralo je ovo navijače domaćeg tima koji su Mitroviću uputili i nekoliko psovki, ali to reprezentativca Srbije nije doticalo i on je na kraju kući otišao mnogo sretniji od navijača Millwalla.

Mitrović ulazi u svoju petu sezonu u Fulhamu gdje je već odavno postao ljubimac navijača. Ove sezone zabio je već dva gola, a ukupno je postigao 55 golova u 134 nastupa.

Dosta se u posljednje vrijeme govorilo o njegovom odlasku iz kluba, a vidjet ćemo hoće li se to do kraja prelaznog roka i desiti.

Prije Fulhama ovaj 26-godišnji napadač igrao je za Newcastle, Anderlecht i beogradski Partizan.

Promo

Top Komentari

dinass
Ne zna da su to jedni od najgorih huligana na svijetu.To je mahom socijala koja u zatvoru vidi topli obrok i mjesto za spavanje
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi