Aleksandar Pejović sutra stavlja potpis na ugovor sa FK Sarajevo
FOTO: MozzartSport

Novo ime na Koševu

Aleksandar Pejović sutra stavlja potpis na ugovor sa FK Sarajevo

FK Sarajevo uskoro bi trebao biti jači za još jedno ime. 

U pitanju je vezni fudbaler Aleksandar Pejović.

29-godišnji nogometaš Radničkog iz Niša može da pokriva više pozicija u veznom redu, a novi član bordo kluba trebao bi postati već sutra.

Radi se o igraču koji je najveći dio karijere proveo igrajući za srbijanske klubove kao što su OFK Beograd ili Mladost, a najpoznatiji tim za koji je igrao je Dinamo Minsk iz Bjelorusije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On bi trebao biti drugo ovoljetno pojačanje Sarajeva jer je prethodno tim pojačao i Matthias Fanimo iz Mladosti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Ode Darko Lazić - dođe Aco Pejović. Da je živ, Šaban Šaulić bi trener bio.
25 4
EdwinPol
Hahahah evo novog menadzerskog igraca... Vinko zvani taldzija... zato je Hadziji i bratiji smetao Husref.. sram i stid da bude sve navijace koji su podrzali ono sto su Husrefu uradili
5 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi