Aleksandar Subić ponovo u Premijer ligi BiH?

Razišao se sa Partizanom

Aleksandar Subić ponovo u Premijer ligi BiH?

Borac iz Banjaluke u narednoj sezoni bi mogao biti jači i za defanzivca Aleksandra Subića.

Velikan iz Platonove posljednjih sedmica uveliko radi na sklaganju tima koji bi, po svemu sudeći, mogao napasti vrh tabele, a naredno pojačanje u nizu najvjerovatnije će biti Aleksandar Subić (25).

Radi se o fudbaleru rođenom u Banjaluci koji je ujedno i ponikao u Borcu, a posljednji angažman imao je u beogradskom Partizanu s kojim mu je istekao ugovor, tako da bi se kao slobodan igrač mogao priključiti momčadi Branislava Krunića.

Uzimajući u obzir partije kakve je ranije pružao na premijerligaškim terenima, bez dvojbe bi Subić bi jedna od kockica koja bi se savršeno uklopila u koncept crveno-plavih, a i sam fudbaler je nagovijestio povratak u razgovoru za Sportski žurnal. 

"Mislim da se vraćam, Premijer liga me ponovo privlači", rekao je, između ostalog, Subić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Banjalučani su dosad angažovali već sedam novih fudbalera. U Platonovoj dugo nisu kvalitetno odradili ovako prijelazni rok, a lista pojačanja navodno nije zaključena i do starta sezone mogao bi stići još jedan napadač, kao i jedan štoper.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Borac teško da će išta uraditi.Ove godine trebaju da se pripreme na grčevitu borbu za opstanaak ,a sljedece opstanak bez "grčeva",a tek za 3 godine mogu pricati o sredini tabele.Barem je moje mišljenje takvo
7 1
bistrik87
Pa kako sad Borac, mjesec dana se prica da ce u dolinu chupova
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi