Borcu se priključilo novo pojačanje: O klubu znam sve...

Potpisan jednogodišnji ugovor

Borcu se priključilo novo pojačanje: O klubu znam sve...

Novi premijerligaš Borac iz Banjaluke danas je dobio veliko pojačanje u vidu Marka Jovanovića.

Jovanović ima 31 godinu i u Platonovu dolazi iz Voždovca, a kroz karijeru još je imao priliku igrati za Partizan, gdje je, između ostalog, sarađivao i sa današnjim pomoćnim trenerom Borca Darkom Maletićem.

Sa crveno-plavima je Jovanović potpisao jednogodišnji ugovor i već danas se mogao vidjeti na treningu Borca, a prve impresije po dolasku u novi tim su više nego pozitivne.

"Drago mi je što sam u Borcu. Znam sve o ovom klubu. U pitanju je klub sa velikom tradicijom. Daću sve od sebe da se u najboljem svjetlu predstavim treneru i navijačima. Uvijek dajem maksimum i na treningu, to je moj stil, drugačije ne znam", rekao je Jovanović po dolasku na Zlatibor.

U Borcu je završio na insistiranje trenera Branislava Krunića koji je od ranije bio upoznat s njegovim kvalitetama.

"Predsjednik Vico Zeljković je ispunio moju želju. Jovanović je igrač koji se u potpunosti uklapa u moju viziju. Mnogo će nam pomoći. Sama činjenica da može igrati na vise pozicija u timu, nama daje dodatnu širinu. Njegov CV i karakter dovoljno govore kakvo je pojačanje dobio Borac", jasan je Krunić.

Prije Jovanovića redove Borca još su pojačali Mladen Lučić, Ivan Crnov, Marko Mirić te mladi napadač Bojan Marković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Borac će biti u top 3, gdje realno i priprada, pogotovo sad kad je počistio dugove. Po imenima možda i više, ali ne posloži se to baš sve odmah kako treba, trebaće vremena
1 6
Klopp1991
Prave extra ekipu
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi