Alen Halilović na prvom evropskom gostovanju

"Ne znam hoću li duže igrati"

Alen Halilović na prvom evropskom gostovanju

Edmir Škorić

Nogometaši Dinama nemaju niti jednog boda u grupnoj fazi Lige prvaka, a u četvrtom kolu gostuju bogatom PSG-u.

Zlatan Ibrahimović i društvo s lakoćom su prošli Maksimir, a sada na Parku Prinčeva dočekuju Modre, koji su apsolutni autsajderi. 

 

Trener Zagrepčana Ante Čačić je novinarima pred polazak rekao da "idemo u Pariz biti Dinamov Zadar", aludirajući na iznenađenje koje su Zadrani priredili njegovoj momčadi u Kupu prošle sedmice.

 

Upitan je nastup Sammira koji nije trenirao dva dana zbog bolova u tetivama, dok nove minute na prvom evropskom gostovanju čeka mladi i talentirani 16-godišnji Alen Halilović. On je debi u Ligi prvaka imao baš protiv PSG-a u 0:2 domaćem porazu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Ne znam hoću li sada igrati duže od nekoliko minuta koliko sam dobio u Zagrebu. Ovisit će o rezultatu", kazao je Halilović, za koga se već neko vrijeme "otimaju" hrvatska i bh. reprezentacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.